Vissza a konferencia weboldalára

recruiTECH Blue 2024 - RegisztrációAmennyiben korábban már használtad e-mail címed valamely rendezvényünk jegyvásárlása során, akkor e-mail címed megadását követően nincs szükség újra megadni adataidat, - egyből a felhasználói profilodba lépsz, ahol már csak a megfelelő jegyet kell kiválasztanod.
Csoportos jegyvásárlás esetén a résztvevők adatait egy későbbi időpontban is megadhatod, profilodba bármikor visszaléphetsz e-mail címed használatával.

A jegyvásárlási folyamatot e-mail címed megadásával kezdheted meg.

Helyszíni és online jegyek
A jegyvásárlás befejeztével kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a rendszerünkből, valamint egy díjbekérőt a számlázz.hu rendszeréből.
A rendezvényre fizikai jegyet nem biztosítunk, a részvételed részleteit pedig az eseményt megelőző egy-két hétben fogjuk megküldeni emailben az office@dtcsolution.org címről. A belépési szabályok változtatásának jogát fenntartjuk, összhangban a mindenkor érvényes jogszabályokkal.
Amennyiben online formában fogod követni a rendezvényt, a recruiTECH BLUE napján, kezdés előtt nagyjából egy órával újra meg fogod kapni a csatlakozási linket, amit a jegyvásárláskor is megküldünk.

Kinek szól a szolgáltatói jegytípus?
HR szolgáltatók és beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián legfeljebb 5 fővel, melyből legfeljebb 3 helyszíni jegyet tudunk biztosítani.

Mégsem tudsz részt venni a konferencián?
Tudjuk, hogy az élet néha közbeszól, így lehetőséged van a jegytípusod (online/helyszíni) módosítására vagy akár átadni a megvásárolt jegyed díjmentesen valaki másnak szeptember 17-ig. Amennyiben pedig nem tudsz eljönni, és másnak sem tudod átadni a jegyed, akkor az ÁSZF szerinti határidők figyelembe vételével tudod törölni a jegyvásárlást.

Elhoznád a csapatod is?
Minél többen, annál jobb - csoportos kedvezményünk 3 főtől elérhető, amit a rendszerünk automatikusan érvényesít is a jegyvásárláskor..

Kérdésed merült fel a vásárlás során?
Semmi probléma! Olvasd el a gyakori kérdések és válaszok gyűjteményét - ha pedig ott sem lelsz válaszra, írj nekünk az office@dtcsolution.org címre, mi pedig örömmel segítünk.